Varanger Golfklubb

Org.nr: 986670742

Webredaktør: Jens Betsi

Finnmarksmestere 2020 og FGT vinnere

Det ble en fantastisk flott helg i Alta når Finnmarksmestere og vinnere av Finnmark golftour (FGT) skulle kåres. Varanger golfklubb tok seieren hjem, og Vivian og Johannes kan nå krone seg med tittelen Finnmarksmester 2020. Vi gratulerer så mye!

FMvinnere2020

Det ble en nesten storeslem i Finnmark golftour sammenlagt.

Varanger golfklubb tok  seieren i FGT klassene Herrer A ved Geir Koppen, og her ble Johannes Betsi nr 3.

Det ble seier i FGT Damer B ved Laila Dahl, og seier i klassen Herrer B ved Svein J. Pedersen. Her ble Bjørn Erik Mikkola nr 2.

I Senior klassen vant Stig Evald Andersen.

Tore Lønhaug vant også sammenlagt helgens turnering i klassen Herrer B, og tok også en 3. plass i FGT klassen Herrer B

Ragnhild Evjen Angell ble nr 2 i FM, og nr 3 i FGT damer A.

Vi gratulerer alle vinnere!

FGT vinnere

Det ble flere fine plasseringer på Varanger golfklubb sine spillere. Her er oversikten med de tre beste plasseringene:

FM 2020 DAMER

1)    Vivian Vara Varanger golfklubb ( etter omspill mot Ragnhild)

2)    Ragnhild Evjen Angell Varanger golfklubb

3)    Ann Kristin Wirkola Alta Golfklubb

FM 2020 HERRER

1)    Johannes Betsi Varanger golfklubb ( etter omspill mot Ken )

2)    Ken Ingebrigtsen Alta Golfklubb

3)    Bjørnar Simonsen Alta golfklubb

Gratulere alle sammen!

Klubbmestere 2020

Klubbmestere 2020 ble Vivian Wara og Geir Koppen. Vi gratulerer så mye. Det var 32 spillere som fikk en golfhelg i både regn og sol. I klassen Senior Herrer var det Audun Sander Pedersen som vant, og i klassen Stableford var det Christoffer Sander Pedersen som gikk av med seieren. Vi gratulerer alle sammen!

Klubbmestere2020

Finnmark golftour i finvær

Det ble en fantastisk flott golfhelg med 60 spillere som fullførte Finnmark golftour runde 3 og 4 i Varanger.  Sola skinte og det var 20 grader både lørdag og søndag. Vi takker vår sponsor Harila, og alle frivillige som stilte opp og bidro til en vellykket gjennomføring av turneringen.

Vinnerne ser du her: Heidi Johansen - Damer A, Laila Dahl - Damer B, Christoffer Tennås Pedersen - Herrer B, Martin Pedersen - senior, og Geir Koppen - Herrer A

VinnereFGT34

Fra høyre bak: Heidi Johansen, Målfrid Nøstbakken - 2. pl Damer A, Barbro Larsen - 3. pl Damer A, Lillian Sirkka Nora - 2. plass Damer B, Laila Dahl, Christoffer Tennås Pedersen, Martin Pedersen, Fra venstre foran: Veronica Johansen - 3. pl Damer B, Morten Figenschou - lengste drive, Robert Karisari - nærmest pinnen, og Geir Koppen.

Her er noen stemningsbilder fra siste hull før premieutdelingen starta.

FGTstemning

Tre vinnere fra Varanger

Det ble en fantastisk flott helg i Lakselv når årets to første runder i Finnmark golf tour ble arrangert av Nort Cape golfklubb. Varanger stilte med 12 deltakere. Stig, Laila og Svein vant hver sine klasser. Vi gratulerer alle tre! For full resultatliste se her.

FB2E60A3 91D4 4248 B9D6 F89E57B0F31D

Fantastisk dugnadsinnsats

Vi er et idrettslag hvor absolutt alt arbeide gjøres på dugnad. I over 20 varmegrader møtte over 20 golfere til innsats mandag 27. juli 2020. På en god ettermiddag fikk vi stort sett justert alle greenkanter samt at vi fikk tilført ny vekstmasse i randsonene.

IMG 4672

Nå er det viktig at man vanner litt forsiktig når man går forbi hullene. På hvert hull ligger det en slange, åpne krana og gi området rundt greenen en dusj. Da spirer det raskt.

dugn20

Henry Wickstrøm og Robert Karisari justerer green 4.  Sture Hansen (Bodø), gjestespiller satt i arbeid på hull 7

Så har vi også fått montert nye hullskilt. Skiltene er laget av Sprett.net og gjestespiller Sture Hansen fra Bodø heiv seg rundt og deltok i monteringen. Med den sommeren vi har opplevd i år må det gis en særlig honnør til de som klipper fairways og rough. Stort sett må det klippes hver andre dag. Når det tar 4-5 timer hver gang med en maskin så skjønner alle hvor tidkrevende dette er. All honnør til Knut Busk og hans gjeng. De har virkelig fått kjørt seg men har likevel levert.

Denne uka begynner også monteringen av nytt klubbhus. Når det er montert tar vi sikte på å få det beiset utvendig slik at alt utvendig er ferdig til FGT. Tatt i betraktning alt annet vi har fått gjort i løpet av sesongen så langt er det ikke noe annet å si at dugnadsinnsatsen har vært helt fantastisk.

Golfbox