Kontaktinformasjon

Varanger Golfklubb
Postboks 228
9811 Vadsø

Kontonr: 
4930.15.58480
Telefon:
934 30 100
Epost: post@varangergolf.no
Org.nr: 986670742
   


Webredaktør: Jens Betsi

 

Nu e æ utålmodig

Resultatet_er_klart_-_Finnmarksmester
Det er tøft å være golfentusiast i Finnmark; i alle fall om våren. Når det dukker opp saker på nettet som forteller om baner lenger sør som blir åpna i mars og april, får man nesten tårer i øynene.  Mens vi ser ut på snøhaugene....

I år har det heldigvis vært vår i  hele april. Snøen har forsvunnet raskere enn vanlig og sola har varmet. Da rykker det enda mer i alle golfnerver i hele kroppen.

Nå er det snart sesong! Herregud kor æ glæder mæ. Baneeier Ståle kunne  forrige uke fortelle at snøen som smelter, går rett ned i grunnen. Det skal visstnok være et godt tegn. Tenk om mai kunne bli like bra som april... Dette blir gøy. Æ glæder mæ som en onge. Til å spille, til å treffe folk, til å komme mæ til Kariel, til å være ute hver dag, til å ta i mot nye medlemmer, til turneringer, til alt som hører med i denne flotte idretten. wenchep (24.04.2010)

Golf er gøy

KlubbhusetSplitter nye sandbunkere på banen, nydelig grønne fairwayer og forutsigbare greener. Det er godt å spille golf på Sandmo i disse dager. Vel nok er det mye høyt gress hvis du slår litt for langt ut av banen og av og til en vannkanal for mye, men golf er gøy. I disse dager er det noen av oss golfgale som springer rundt og teller slag, og gleder og gruer oss til mesterskapet der hvert eneste slag skal telles.

Forleden gikk Ragnhild banen på 44 slag og fikk en haug med poeng. "Det var akkurat som å flyte rundt banen, par etter par" fortalte hun og var høyt oppe. Golfens magi. Etter mange "alminnelige"runder kommer den store runden, den som vi venter på. Golf er gøy.

Til helga er det klubbmesterskap, og innerst inne håper vi nok alle at den store runden skal komme akkurat da. Kanskje den gjør det. Kanskje ikke. Uansett. Golf er gøy. (28.00.09)

Nye nettsider

Varanger Golfclub og Sandmo golfbane har som du ser laget ny design på sine nettsider. Vi regner med at de faste "leserne" kjenner igjen mye av innholdet, men målet er å lage mer lesbare sider med mer nyhetsstoff og flere bilder.

 

Et viktig formål for styret i klubben har også vært at de nye nettsidene lages på en mer brukervennlig teknologisk plattform, og det ser ut som om vi har fått det til.

 

I tillegg til at ledelsen i klubben skal være mer aktive på nettet, er vi også avhengig av innspill fra klubbens medlemmer og andre som besøker våre sider. Vi ønsker hele tiden å forbedre oss, og derfor inviterer vi alle til å komme med ideer og gode forslag. Send gjerne inn bilder også.

 

Bruk epostadressene; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Vennlig hilsen

Wenche Pedersen

Leder, Varanger Golfclub

Samarbeidspartnere

 

Sponsorer